tirsdag den 24. maj 2011

Svunden tid...


Lad os starte fra en anden vinkel end vi plejer....
Jeg har i en periode virkelig været i de gamle kasser - måske fordi jeg ikke fik brugt tingene nok, men de var "moderne" eller fordi jeg elsker at denne hobby ikke er styret af hvad er in og yt - man bruger hvad man synes passer ;O)
Og for en gang skld passer det med punchinella (for nye scrappere - er det det stykke metalder med huller i - det er affaldsprodukt fra palietter og brugtes ganske meget af scrappere for et par år siden)
Karton er Prismatic, som har over 60 farver at vælge imellem - det er også et stykke karton der er brugt til scallopkanten - skåret ud på Big Shot Pro, udskåret ark kan købes i butikken på Tinghøjvej.

Papiret er Basic Grey Kioshi fra foråret 2010, men stadig ikke umoderne ;O)
Blomsten er Gardenia, som også kan farves med Glimmermist, glam, glaze og meget andet - her er den dog naturlig lavendler/lys lilla. Stickles er den nye farve Thistle

Thickers - uundværlige og bling fra Prima

For mig en masse pynt ;o)  - jeg er jo noget minimalistisk. Kronerne, kan bruges naturel eller males med alcohol ink, UTEE, eller stickles - her Thistle - og så støvdragere i midten af 1,- kr.'s blomsterne

Og så er det færdige LO med min dejlige datter, dengang for mange år siden, hvor hun var en lille pige.....

Hav en forrygende dag ;o)
Charlotte

1 kommentar:

  1. Hvor er det bare søde og i nogen dejlige farver. Det er altså ikke nogen dårlig ide at kikke i gemmerne af og til.. jeg er også begyndt på det, for hvor er det synd at det ikke bliver brugt.

    SvarSlet