tirsdag den 13. december 2011

TAG-13........

Mange har her i de første 12 dage i december spændt fulgt med på Tim Holtz blog for at se hvilke fantastiske juletag han har fundet på at lave iår....måske har du også fulgt med eller bare været inde at kigge lidt?
Vi har i scrapfactory-teamet ikke lavet vores bud på de 12 tag, men vi vil lave en slags fortsættelse af juletags. I de næste 12 dage vil vi på skift komme med vores eget bud på et juletag. Måske du kan få lidt inspiration til dine julegavemærker.  Håber du  får tid til at være lidt kreativ her i de travle juledage ;-)!!

Santa Lucia....Santa Lucia....tral-la-la-lalala.....

Det er jo luciadag i dag og i den anledning har jeg valgt at komme lidt lys på mit tag ...

Tag'en er beklædt med gammelt nodepapir der har fået hvid stain, craklepaint(rock candy) og hologram embossing.Kanterne er sværtet og under vægerne, på lyset, er der lidt guld stickles. Lysestagen er sværtet og embosset med clearUTEE. Kristtjørn er sværtet, koglen er stanset ud i tag-papir og sværtet.De røde bær er alm hvide halvperler jeg har givet alkohol ink. Julebanneret er sværtet. Tilsidst gav jeg det hele en lille tur med sne(puf)penen og nederst er der tilføjet lidt kunstigt sne.
 og her et nærbillede af koglen fra Tim Holtz nye alterations die fra sizzix >poincon-troquel<

glædelig 13 december fra Anja

2 kommentarer:

  1. Hvor er den altså bare fin, tak for inspirations fortsættelsen! glæder mig også til at se de næste.

    SvarSlet