fredag den 23. marts 2012

23skitsenMarts

Så blev det igen den 23. Vi har en ny skitse klar til dig.

Vi vil rigtig gerne se hvad du har lavet, så hvis du har lyst,
kan du ligge et link til dit layout i kommentarfeltet til den gældende måneds skitse.

HER er MARTS skitsen:




God fornøjelse






Lille spejl på væggen der...
Det blev et meget enkelt LO denne gang med meget få materialer. Papiret er fra Glitz (French Kiss) og TPC Studio (Memory Lane). Blonden er lavet af to strimler papir, der har fået en tur med en punch og derefter tilfældigt foldet. Jeg har brugt nogle sorte hæfteklammer til at holde sammen på den. Teksten 'Spejl' er et Quickutz alfabet og lygtepælen er også Quickutz. Resten af teksten er skrevet med min dymo på en papirstrimmel....elsker den teknik. Ellers har det fået nogle sorte swirler, som er klippet fra hinanden og sat sammen på en anden måde. Blomsterne fandt jeg i min blomsterkasse.











BankoVenner
Jeg har brugt papir fra Authentique's serie: Blissful.
Journaling-teksten er printet ud på en gammel bogside.
Thickers: Chit Chat.
Bling bling swirls fra Kaiser Craft.







Together
Jeg har brugt noget af det nye papir fra Prima, super skønt papir. Swirlen har jeg skåret ud på silhouette og farvet med glimmermist. Swirlen øverst har jeg lavet med Liquid Pearl. Jeg har brugt note card bag ved billederne. Den lille fe har jeg klippet ud fra et stykke papir fra 6*6 blokken fra samme serie. Thickers har jeg farvet med Distress ink.




1 kommentar:

  1. Hej Annette - med en hjælpende hånd fra Anja, så lykkedes det at få et LO kreeret inspireret af marts skitsen - som er rigtig, rigtig god, især når man kæmper lidt med LO'er i almindelighed. Hilsen Caia
    Link: http://scrappeheksen.blogspot.com/2012/04/girly-sunset.html

    SvarSlet