fredag den 7. januar 2011

Jeg savner...

Jeg savner solen og sommeren. Synes allerede vinteren har været meget lang, og det på trods af at jeg som regel elsker denne årstid. Men så må man jo skabe lidt 'forår' selv.
Æsken og alle panelerne er lavet ud af et enkelt stykke hvidt prismatic karton, der derefter er sværtet og stemplet med distress ink. Kanterne på panelerne er embosset med guld embossing pulver. Det tager lidt tid, men giver en fin detalje.


Sommerfuglene er stemplet med Sort StazOn og derefter farvelagt med distress ink, og har gået lidt Diamond Stickles langs kanten.

Mange varme hilsner her i vinterkulden
/Lina

3 kommentarer:

 1. Helt enkelt fantastisk. Hvor ER den bare sød. Og så sommerfuglene der bare popper op og står og svajer, men fortæl lige hvad det er du har sat dem fast/på med? Ultra enkel men SÅ SÅ SÅ sød.

  SvarSlet
 2. Tak for de søde ord :) Sommerfuglene sidder fast med en InkJet transparent jeg har købt i boghandlen og så skåret til. De er nemlig ikke for 'stive' i det, men bøjelige nok til at der kommer lidt bevægelse i sommerfuglene, når æsken åbner sig, uden at de er så bøjelige, at alle sommerfuglene ligger på bordet ;).

  SvarSlet
 3. Nydelig boks.
  Det åpnet seg jo ett vakkert kunstverk !

  SvarSlet