onsdag den 19. januar 2011

Dig og Mig

Jeg elsker at sy på layouts. Jeg elsker den effekt det giver. Ind imellem syr jeg på maskine, men for det meste foregår det i hånden. Ofte er det 'blot' kanterne der får lidt nål og tråd, men nogen gange må det godt være noget lidt mere specielt. I dette tilfælde valgte jeg at sy titlen på.


Det er ikke så svært at lave, og hvis du vil lave en lignende titel, kan du gemme billedet nedenunder på din computer. Åbne det op i et tegneprogram eller evt. Word, forstørre det op til den størrelse du synes er passende og så printe den ud. Så lægger du papiret over dit layout, der hvor du gerne vil have titlen, og prikker huller langs med bogstaverne og swirls.

Højreklik på billedet ovenover og vælg Gem Som.


Og så til selve layoutet. Jeg har brugt Websters Pages mønsterpapir. Har klippet nogen detaljer ud af papiret og brygt som pynt. Med en cirkelpunch, et par 3D puder og lidt bling fik jeg nogent super sødt pynt til layoutet, der med garanti matchede. Swirlen er skåret ud på Silhouetten og farvet med Antique Linen distress ink og lidt Florentine Gold chunky glitter.Mange varme hilsner
/Lina

2 kommentarer:

  1. Hvor er det bare sødt med de syninger. Selv vælger jeg jo altid den nemme udgave med de falske "penne-syninger" men kan godt se, at den ægte vare giver et helt andet udtryk. Virkelig dejligt LO og så i min ynglingsfarve ;o)

    SvarSlet