fredag den 19. november 2010

Vinter hilsner

På min vej rundt i forretningen faldt jeg over det mest fantastiske hvide karton, der er embosset med swirls. Super til vinter kort. Og med de skønne Magnolia stempler er det jo det perfekte match. På dette kort er det Tilda in Winter Night der pryder forsiden.

Hun er farvelagt med følgende copics: Hud E21, E51, E50, R20. Hår E29, E57, E35. Jakke og handsker B24, B23, B32, W1. Strømpebukser B97, B93. Benvarmere W7, W5, W3. Sko E37, E35, E33, C7, C5. Lanterne E49, E37, E35, E33, E31, Y21. Lys: Y17, Y15, Y11, 0. Sløjfe R35, R32.

Jakken blev meget skarp blå i farven, så for at tone den lidt ned, så den passede bedre til papiret, har jeg malet henover den med Pumice Stone distress ink fortyndet med lidt vand. Det fanges desværre ikke af kameraet, da jeg tog billederne, men den uldne del af jakken har fået et lag Martha Stewart Crystal Fine glitter. For en endnu mere 'ulden' effekt, ville Martha Stewarts hvide flock være perfekt.

Det hvide karton er først blevet sværtet med Tumbled Glass og Chipped Sapphire distress ink, og har derfter fået glimmer mist, først i Patina (men en hviklen som helst lys blå ville virke fint) og derefter Marshmellow, men her ville Pearl også have været lige så god for en hvid frost effekt. Mønsterpapiret, som er fra BasicGreys Jovial serie, blev også sværtet med Tumbled Glass, og langs kanterne med Chipped Saphire. Og derefter samme behandling med glimmer mist. Inden det blev limet fast, fik det lige en tur gennem Martha Stewarts Vintage Lace punch.

Det er rigtigt svært at se præcis hvor glitrende kortet er, så har taget et billede med blitz, som jo så tilgengæld ikke viser farverne ret godt. Alle snefnugne er skåret på Silhouetten og sværtet i 'spidserne' med Tumbled Glass inden de også lige fik et tykt lag Marshmellow glimmer mist.

Indeni, på venstre side af kortet, er der gjort plads til 3 små tags. De er også skåret på Silhouetten, men har dog ingen glimmer mist fået. Blot lidt Tumbled Glass og Chipped Sapphire distress ink langs kanterne.

Og i højre side er der gjort plads til at skrive, eller evt sætte et foto. Ovalen (og scallop ovalen) er skåret i Big Shotten med Spellbinders Nestabilities. Den mindste oval har fået lidt Chipped Sapphire langs kanten, mens den store har fået først et lag Tumbled Glass og derefter Chipped Sapphire på kanten. For at tone overgangen lidt ud, har jeg med en pensel malet henover med Marshmellow glimmer mist.


Rigtigt mange varme vinter hilsner på denne snevejrsdag
/Lina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar