torsdag den 25. november 2010

Julekort til mænd

Jeg elsker blomster, bling og glitter, og det gør det altså lidt svært at lave kort til mænd. Så er det godt Magnolia laver så skønne motiver med Edwin, og BasicGrey laver så lækre julepapirer, i dejlige varme farver, der går lige godt til begge køn.
Her er det Lightning Edwin der pryder forsiden. Jeg har brugt følgende Copics til at farvelægge ham: Hud E21, E51, E50. Hår E37, E35, E33. Bluse BG96, BG93, Bukser W7, W5, W3. Sko E49, E47, E77. Vest E08, W5, Y28. Ledning W7. Pærer Y11, 0, C3, C1. Skygge W3, W1.

Kortet er skåret ud på Silhouette. Jeg ville gerne have et med lidt sjove faconer, så det passede til motivet. Det er skåret på hvidt karton, og derefter sværtet med Antique Linen og Vintage Photo distress ink. Snefnugne er også skåret på Silhouetten og har fået samme behandling med sværten. I spidsen af snefnugne har jeg drysset Diamond Dust på så de glitrer.

Jeg nænnede ikke at dække de søde snemænd fra BasicGreys Jovial serie til. Så lavede plads til at skrive i venstre side af kortet, også med en Silhouette udskæring. Merry Christmas stemplet er fra Magnolia.

Mange varme hilsner her i vintervejret
/Lina

1 kommentar:

  1. Rigitg sødt mandejulekort (hvis man må kalde sådan et sødt uden at støde deres maskulinitet) :o)

    SvarSlet