tirsdag den 23. november 2010

Vintage Tilda

Ville gerne lave et 'vintage' julekort med de nye Magnolia stempler, og valgte derfor at farvelægge kun med brune nuancer. Faktisk har jeg kun brugt 8 forskellige copics til dette kort. Jeg har stemplet Tilda med Memento Rich Cocoa istedet for Tuxedo black, så jeg beholdte de rbune toner hele vejen igennem.
Copics er Hud: E53, E51, E50, E33 (til kinderne). Hår: E35, E33, E31. Jakke og vanter E37, E35, E33. Pels på jakken: E51, E50. Sko: E37, E35, E29. Benvarmere: E33, E31. Strømpebukser: E53, E51. Lys: E53, E51, E50. Snor: E31, E53. Lygte: E29, E37, E33, E31. Sløjfe: E33, E31. Og stemplet er Tilda in Winter Night.
Lisa viste, tidligere på denne blog, et fantastisk kort med guldembossede kanter. Den ide var jeg nød til at kopiere. Kortet her er skåret ud på Silhouetten i sort Prismatic karton, og er derefter embosset langs alle kanter, både udvendigt og indvendigt. Møsnterpapirene er fra BasicGreys Jovial 6x6 pad.

Blomsterne i kortet er hjemmelavet. Jeg har brugt hvidt Prismatic karton. Fired Brick og Forest Moss distress ink. Irridescent Gold glimmer mist og Martha Stewart Garnet glitter i Chunky udgave. Rhinstenen i midten er farvet med en mørkebrun Copic. Jeg har brugt Retro blomster punch i Large og Medium til at lave blomsterne.
Når man åbner venstre side af kortet er der lavet plads til tags, samt en jule hilsen i rammen. De to tags og rammen er skåret på Silhouetten og sværtet med Vintage Photo og Antique Linen distress ink.
I højre side er der flere hjemmelavede blomster. Ovalen og scallop ovalen (som også er på forsiden af kortet) er skåret på Big Shotten med Spellbinders Nestabilities.

Mange scraphilsner
/Lina

2 kommentarer:

  1. Rigtig hyggeligt og juleagtigt, og smukt farvelagt! Lækre guldkanter

    SvarSlet
  2. Hvor er det bare et bedårende julekort. Man kan da ikke blive andert end glad af at modtage sådan et. Super flot farvelagt (som sædvanlig) og guldkanterne sætter ige prikken over i'et.
    Virkelig skønt kort.

    SvarSlet