fredag den 29. oktober 2010

Love Spells

Et anderledes 'mini album' der indeholder opskrifter på slik, kager og søde drikke. Alt hvad man har brug for efter en god middag ;-).

Alle kanterne er sværtet med Black Soot distress ink. Og bogstaverne samt det farvelagte stempel har også fået lidt Antique Linen så det ikke så så 'hvidt og nyt' ud. Bogstaverne har jeg selv printet og pyntet dem med Black Diamond stickles. Papirene jeg har brugt er fra My Minds Eye Lush serie. Stemplet er fra Greeting Farms farvelagt med 100, C7, C5, C3 og C1 copics. Hendes kjole har fået lidt Crystal Fine glitter.


Når man åbner bogen kan man se ovenstående tekst, som også er hjemme-printet. Istedet for at skære kanterne fint, har jeg blot revet teksten og derefter sværtet med Black Soot distress ink. Kartonet er sort glimmer karton.Indeni er der 6 små lommer med tags i, og det er på de tags at opskrifterne står. Tags'ne er sværtet med Black Soot distress ink, og derefter sprayet med Pearl glimmer mist. Nemt og hurtigt album, som samtidig er en super sød venne/venninde gave :).

Mange scraphilsner
/Lina

2 kommentarer:

  1. Sikken en skøn idé, og igen er både tema og farver valgt med stor omhu. Kommer der evt. en tutorial så idéen kan afprøves hjemme ved scrapbordet? ;o)
    Håber du får en rigtig (u)hyggelig halloween weekend.

    SvarSlet
  2. Superflot farvet image og design.

    SvarSlet