fredag den 17. maj 2013

Totalt Tim Holz

Ud af en af de fede TH "sætterkasser" har jeg lavet en lille bog.
 
Bogomslaget er lavet af chipboard og TH papir, her en af hans bøger, hvor bagsiden er ensfarvet papir. Jeg har brugt masser af baggrundsstempler og et tekststempel også fra ham. Tapeet, som også er fra ham, er brugt her og der. Det hele er blevet sværtet godt med Walnut Stain.  
 
Rammen er lavet med en Sizzix Bigz, som har et hul, hvor der er plads til Movers and Shapers.
Jeg har derefter malet det med paint og da det var tørt har det fået en gang med cracklepaint, da det så var tørt har det fået med stain og sværte.
Umbrellamanden fra Sizzix har fået en gang sølv stain og lidt tape fra TH. 
 
Bogryggen er blevet lavet ved hjælp af en vandmister og en strikkepind. Da det er HELT tørt er det blevet limet på bogryggen og så har det fået en gang med sværte 
 
bagsiden er blevet lavet på sammen måde som forsiden; TH papir, baggrundstempel og sværte. 
 
Så er der selve æsken, som jeg har dækket med et stykke papir også fra TH, hvor jeg har lavet huller til alle rummene. Her kan man også se den fede Movers and shapers, som holder på et skilt med tekst fra TH. 
 
Den ene del af denne movers and shapers holder fast i det nederste af et citat. Man kan lige ane nogle stempler med gears.
 
En rå nøgle med lidt sejlgarn og et fedt ur 
 
endnu et TH stempel 
 
Skrivemaskinen fra movers and shapers, et stykke papir med lidt tekst på og lidt sammenkrøllet papir. Rummene er tapeseret med TH papir. Bagerst i dette rum kan man se et motiv fra bagsiden af det ensfarvet papir. Så hans papir har masser af muligheder. 
 
En halv Umbrellamand, som fortsætter i rummet ovenpå. En pære fra gemmerne, men noget lignende kan findes her, og den er ovenikøbet bedre, da den er flad på bagsiden. Et stykke af en tommestok. 
 
Et par træbrikker. 
 
Resten af Umrellamanden og lidt fede metalknapper. Skiltet er også fra TH og anvendeligt til så mange ting. 
 

 
Den lille hejseting er faktisk et hjul fra TH, her påsat lidt sejlgarn. 
 
Et par flasker med lidt værktøjsdims i fra gemmerne. 
´
 
Og her et par fede skrivere


Hav en dejlig dag
Mange hilsner
Holst

3 kommentarer: