tirsdag den 27. juli 2010

Drengepapir til piger

Det er vist ikke nogen hemmelighed at My Mind's Eye er et af mine favoritmærker, når det gælder mønsterpapir. Og så er jeg af en eller anden årsag helt pjattet med ugler. Så stor var min begejstring da jeg så papirene fra Quite Contrary 'Little Boy Blue' serien, fra My Mind's Eye. Ingen problem at det er 'drenge papirer', den slags går snildt til udendørs billeder også.Materialer er mørkegrønt karton fra Bazzill Fourz serien. Mønsterpapirer er Owl Be There samt Who Loves You og Day Dream. Titlen er skåret ud på Silhouetten og farvet med Distress Ink. Jeg har punchet blomster ud med Retro Flower punch i Large og Medium størrelse, og klippet nogen af blomsterne ud fra Who Loves You papiret, til brug i midten. Hegnet er også skåret ud på Silhouetten, og har derefter fået et lag Crackle Paint og Distress Ink. Tim Holtz Elegant Flourishes die fik en tur gennem min Big Shot med brunt mosgummi.

Når nu det er 'drenge papirer' var der en oplagt mulighed for at lave et rigtigt 'drenget' kort ud af resterne.
Nu kan jeg godt lide kort der 'overrasker' når man åbner dem, og som ser flotte ud at have stående fremme, så i dette tilfælde lavede jeg et 'tri-fold' kort. De er sjove og skaber som regel stor begejstring hos modtageren.
Til kortet har jeg brugt Bazzill Fourz karton i en rust rød nuance. Owl Be There, Who Loves You og Day Dream papirene. Og så kom der lige lidt mere brunt mosgummi igennem min Big Shot, denne gang i følgeskab med Tim Holtz Gadget Gears die. Stempelmotivet er farvelagt med Copics med følgende farver: Hud: E11, E00, E50. Hår: E35, E31, Y11. Bluse: G85, G21. Bukser: B97, B95, B93. Tørklde og lap: YG95, YG91, B45. Sko: W5, W3, W1. Hat og træ: E57, E43, E33, E31. Mos: YG67, YG63. Skygge: W3, W1. Halo: B60.

Ud af resterne fra de to ovenstående projekter kunne jeg lave endnu et kort. Denne gang lidt mere simpelt, men stadig meget effektfuldt.


Igen en mørkegrøn karton fra Bazzill Fourz. Mønsterpapiret er Day Dream, og så har jeg klippet en enkelt ugle ud af Who Loves You. Træerne er skåret ud på Silhouetten og farvet med Distress Ink.

Mange glade scraphilsner
Lina

3 kommentarer:

  1. Jeg ELSKER også ugler!
    Super dejligt layout i naturen, du har lavet. Flot blomst og søde kort også.
    Der opstod lige et nyt papirbehov ; )

    SvarSlet