onsdag den 21. juli 2010

4 papirer = 3 projekter

My Mind's Eye 'Quite Contrary' serien er fyldt med lækre klare farver, der gør sig super godt til forårs og sommer layouts. Her har jeg brugt 4 ark fra serien til 3 projekter: 1 layout, 1 mini album og 1 kort, og jeg har stadig rester til overs.
Materialer brugt: Bazzill Fourz sort karton. Mønsterpapir er  My Mind's Eye Grown Up og Little Flowers B siden. Titel bogstaverne er fra Tattered Angels Postage Stamps. Sommerfuglen og de to fugle er skåret ud på Silhouetten på hvidt karton, og farvet med glimmer mist. Det lille hjerte i øverste venstre hjørne er en Martha Stewart punch. Og så masser af bling til at pynte med.

Fra samme serie papirer har jeg lavet dette mini album, med billeder fra sidste års tur til BonBon land. Farverne på billeder fra forlystelsesparker er ofte meget farvestrålende, og kan være svære at få til at passe med papirer og pynt. Men papirene fra Quite Contrary serien harmonerede rigtigt fint med mine billeder.

Indeni min lille taske er der et 'accordian style' album. Hele albummet er lavet med blot et enkelt ark karton, men indeholder stadig 9 sider. Så der er masser af plads til billeder og tekst.
Materialer brugt: Bazzill Fourz creme karton. Mønsterpapirer er My Mind's Eye Happy Houndstooth B siden, Little Flowers og Isn't She Lovely. Til at pynte med har jeg brugt Martha Stewart sommerfugle punch og Retro Flower punch i medium og small størrelse. Og igen masser af bling.

Der var stadig en del papirrester til overs fra de 2 ovenstående projekter, og ud af dem fik jeg lavet et staffeli kort.
Hvid karton fra Bazzill Fourz serien. Møsnterpapir er Little Flowers B siden. Nestabilities Label 4 til at skære stempel motivet ud. Og Martha Stewart punch til at danne en baggrund og et sted at skrive sin tekst. Blomsterne er hvide Prima blomster, farvet med glimmer mist og distress ink. Copics brugt til at farvelægge med er Hud: E21, E51, E50, R20. Læber: R35, R32. Hår: E57, E35, E53. Bluse: YR23, Y21, W5, W3, R85. Nederdel: R85, W5, W3. Hat: YR23, Y21, W7, W5, W3. Paraply: RV34, R85, W3. Skygge: W3, W1. Halo: B60.

Rigtigt mange sommerhilsner
Lina

1 kommentar:

  1. Århhh hvor er de bare flotte. Faldt specielt meget for det lille taske-harmonika-album. Sikken en super skøn idé. Kortet i bunden er bare super dejligt, sart og fint. Virkelig skønne ting du har fået lavet.

    SvarSlet