onsdag den 30. januar 2013

Staffeli kort

D. 15/1 2013 blev min dejlige mormor 95 år. Udover hun stadig er superfrisk og klarer sig selv (inkl. madlavning) er det jo lidt af en flot fødselsdag at kunne fejre.
 

Jeg har lavet et staffilikort, og brugt en almindelig printer med scannerfunktion til at scanne nogle billeder ind, som jeg har lånt af "momse" fra hendes familiealbum og hende selv som lille.

Det er tit vi scrappere tager billeder fra gamle dage ned fra nettet for at bruge - og hvorfor så ikke scanne ind og bruge de billeder vi kunne have adgang til ?!

Her har jeg i en "spejlramme" sat et billede ind - som blot er printet ud i lille størrelse.

Brugt klar blomst - cherry blossom og perler fra gemmerne perler

De fleste Pion serier har somemrfugle på et af arkene. Jeg har klippet et par stykker ud og limet dem på, så de er lidt 3-dimensionel.
Billedet er jo ikke det originale, så der er plads til at lege lidt - jeg har skrabet lidt i kanten med Craft scraper fra Tonic Studios, som jeg synes giver en fed effekt.
Og min mormor blev rigtig glad for det meget personlige kort - og havde en fantastisk dag ;O)

2 kommentarer:

  1. Super flot og personligt kort.

    SvarSlet
  2. Utroligt lækkert kort til din mormor, jeg går også i de gamle billeder her i huset, men det er jo begrænset hvor mange man har, der blev jo ikke fotograferet så meget i gamle dage, derfor må vi værne om dem vi har. knus morkaren.

    SvarSlet