fredag den 30. september 2011

Gang i pigekort

Jeanne er blevet mormor - og i tiden før den store dag oprandt, var hun jo nødt til at lave både kort til dreng og pige - vi har nu pigekortene i butikken og ønsker Jeanne tillykke med Mormorrollen til Liam ;O)


Papiret er Riddersholm Vintage Pink - Thickers i pink og bamsen i metal

Stempel er "modellens egen" pink organza bånd med prikker. Swirl har Jeanne selv lavet af bling.

Prima pynt og alfabet, Martha Stewart Edge og en meget ung Andersine - der er i privat eje ;O)

torsdag den 29. september 2011

Halloween Copics

Ved godt det ikke er ret dansk, men jeg eeeelsker Halloween. Fantastisk højtid. Og blev meget glad da jeg så Authentique's Glowing serie i forretningen, som indeholder de skønneste Halloween papirer. Så var det bare igang med at farvelægge og lave kort. Men det er ikke super nemt at matche Copic's til de lidt mere støvede og matte orange farver der er i denne serie. Så her er 3 mulige løsninger på det problem.

Fest og farver:
Her valgte jeg at ignorere forskellen. Synes egentligt ikke det gør noget at mit motiv er i klare og friske farver, på en mere støvet baggrund. Det skaber bare en god kontrast, som får mit motiv til at stå mere frem. Har brugt Cool Grey serien til sort og grå (C5, C7 og 100). Til de orange nuancer er det Y38, YR16 og YR68. Og en af mine favorit lilla kombos V12, V15 og V17. Og som sidste 'twist' på farverne brugte jeg YG11 og YG23 som mine grønne.
Mat og matchende:
Hvis du aligevel synes ovenstående er for skarpe farver til papirene, kan du prøve at farvelægge på kraft/kvist karton. Der findes mange forskellige former for kraft og kvist karton, så prøv dig lidt frem og se hvordan dine copics reagerer på papiret. Her er Tilda igen, farvelagt med nøjagtig de samme farver som ovenstående kort, men denne gang på kvist karton.
Mørk og 'spooky':
Hvis du ikke synes nogen af ovenstående er gode til papirene, så kan du vælge at farvelægge udelukkende med de grå toner. Jeg valgte Warm Grey serien samt 100 til disse papirer, da de har denne varme matte glød. Men samme model kan sagtens bruges med Cool Grey serien til mere skarpe og farverige papirer. Og valgte igen at farvelægge på kvist karton, men kunne også sagtens have brugt mit almindelige Copic papir.

Og til sammenligning kommer lige et billede af de 3 Tilda'er ved siden af hinanden, så forskellen rigtige kan ses.
Rigtig god fornøjelse
/Lina

onsdag den 28. september 2011

Fede t-shirts


Gaver fra tante og onkel - mine drenge kan simpelthen skære grimasser, som ingen andre ;O) Men de syntes faktisk de var de fedeste t-shirts...
Jeg har brugt papir fra Bo Bunny Welcome Home serien. Der er flere ark med tekst, som fint kan bruges.
Jeg har igen brugt kapsler - jeg synes de giver noget andet, især når man, som jeg er minimalistisk anlagt ;O)
Jeg har desuden brugt Sizzix uret med stain og stempel på.

Knapper - er dupergode at bruge - især til drengelayouts

Hav en forrygende dag
Charlotte

mandag den 26. september 2011

En TH-ring

Man kan bruge knapper til og på mange ting. For eks. kan man lave en flot ring. Denne er en af de nyere knapper fra Tim Holzt hvor jeg har limet en halvperle i midten.

scrappehilsen fra Anja

Anderledes

For nogen tid siden fik vi nogle farverige Thickers hjem - og Annette og jeg har udfordret hinanden til at lave noget med de forskellige farver. Jeg trak den bordesux og røde, og jeg er faktisk glad for LO'et.

Jeg har valgt Bo Bunny serien Timepieces og Glitterkarton i vinrød og så nogle roser ;O)

Det er muligt at Thickers'ne ser meget farverige ud, men de dæmpes fint når først de får papir under sig..

Sommerfugl sværtet med Frayed Burlap, som alt er på dette LO

Vi er i Danmark ikke så gode til at lege med sproget - og indrømmet jeg synes det er nemmere på engelsk - men det er sjovt nogle gange at prøve.

Hav en forrygende dag
Charlotte

lørdag den 24. september 2011


Jeg har brugt papir fra Bo Bunny's serie Et Cetera. Bingo Brikker. 3 slags Thickers: Elf, Maple og Wonder.






Ha' en dejlig og kreativ aften,

fredag den 23. september 2011

Super lækkert nyt papir fra bobunny jeg er vild med farverne, er super godt til sommerens billeder. Nogle gange fanger man et billede  og når man så ser det opdager man sit uartige barn ;0)
Pilen er skåret på silhouetten og så har den fået UTTE og det samme har tandhjulene. Blomsterne var fra starten hvide men er blevet farvet med glimmermist.
Linialen er stemplet på klar plast, så man stadig kan se papiret bagved. Jeg har stemplet hele vej rundt med et stempel fra Tim H.
Jeg har sværte rundt på alle kanterne med sort dapper.


rigtig god dag

scraphilsner
maria

tirsdag den 20. september 2011

julepapir fra MME

Inden vi ser os om er det snart jul og julekortene skal sendes ud. Det nye julepapir fra MME er bare så super lækkert og med masser af glimmer :0)

Kortet er foldet anderledes, jeg har også brugt stemler fra magnolia, spelbinders og lækre røde roser.
Jeg er vild med når man kan bruge tingene til andet end det de er beregnet til. Papiret er stadig julepapiret fra MME. Da jeg sad med det og fik kigget ordenligt på bagsiderne tænkte jeg at det bare lige passede til et drenge LO
Jeg har brugt bølgepap det har fået masser af sort maling og klar cracle paint. Sjernerne har jeg skåret ud på silhouetten, så har de fået sort maling og pearl.
Gazen har fået sort glimmermist, tagen er farvet med distress stain og så er det stemplet og embrosset.

rigtig god uge

scraphilsner
maria

fredag den 16. september 2011

Når farven ikke passer


Ja, jeg er allerede gået igang med julekortene. For hvis jeg ikke starter nu, sidder jeg manisk i starten af december og prøver at nå dem alle sammen. Og så er det jo bare dejligt at vi har fået de skønneste julepapirer fra BoBunny og Kaisercraft i forretningen.

Desværre havde jeg lidt svært ved at matche de røde Copics i Ciao serien til de nye lækre julepapirer. De var alle lidt for skarpe, lidt for klare. Så løsningen blev at lægge en brun base først, for derefter at farve henover med de røde. I eksemplet nedenunder har jeg brugt E33, men hvis du synes den bliver for mørk kan E31 også sagtens bruges til formålet. Eller W1 eller W3 for et lidt andet 'look'.

Stemplet er Lighting Edwin fra sidste års Magnolia jule kollektion. Det er den venstre udgave der har fået en brun base først. Og som det kan ses er den noget mere mørk og mat i farven end den til højre, og matcher nu meget bedre papirene.

I video'en kan du se hvordan jeg først lægger den brune base. Jeg beklager tidsrummet i midten hvor der ingen musik er.




Matchende copic farver jeg selv bruger til disse papirer er: G94, G99, R35, R37, R59, E31, E33, E35 og E37 og så W serien hvis du mangler lidt grå. Og vil du gerne have lidt blå, selvom det ikke er en farve der kan ses i papirene, ville jeg personligt bruge B93, B95 og B97 da de er dejligt matte og støvede. Husk at jeg med de røde, netop for ikke at få dem for klare, lægger den brune base først.

Rigtig god fornøjelse
/Lina

onsdag den 7. september 2011

butikken er lukket.....

...torsdag d. 8/9 og tirsdag d. 13/9 pga messe - du kan stadig bestille varer i webbutikken, og vi sender i det omfang vi kan finde varerne i kasserne ;O)

Vi ses på lørdag i Taastrup til Scrap N Dream...

søndag den 4. september 2011

LAYUOT

SUMMER

Baggrunden har jeg selv lavet på et stykke chipboard, malet det på begge sider med
gesso, når man maler på begge sider bøjer papiret ikke.
Efter gessoen har jeg brugt forskellige blå distress stain, i hjørnerne har jeg malet noget
bobbelplast med blå dabber og brugt det som stempel. Jeg har også brugt sommerfugle
og forskellige hvide blomster, der er blevet sværtet og sat sammen med en brads som
jeg har farvet med en dråbe blå  alcohol ink.  Til titlen har jeg brugt thickers som har fået
en kærlig behandling med sort dabber og forskellige stickels.Blade og swirler er skåret
silhouette.






JULIE OG KIRA

Igen hjemmelavet baggrundspapir, denne gang har jeg brugt karton fra en papkasse
malet med gesso og distress ink vintage photo. Rammen er lavet med UTEE platin
som jeg har stemplet i. hjerterne er også sværtet med vintage photo lige som swirlerne,
og blomsterne er hjemmelavet, der ud over har jeg brugt bling.








Mange scraphilsner
Lisa